ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Μετακίνηση στην Τήνο

 

Η Τήνος είναι ένα πανέμορφο νησί, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα των Κυκλάδων. Είναι ένα νησί που επιλέγεται για τα όμορφα χωριά του, τις καλές παραλίες και την συνολική ποικιλομορφία του. Έτσι, μιας και αποτελεί έναν από τους βασικούς καλοκαιρινούς προορισμούς για Έλληνες και τουρίστες διαθέτει μια σειρά από επιλογές για μετακίνηση.

 

Τήνος με αυτοκίνητο

 

Η Τήνος έχει αρκετά καλό οδικό δίκτυο. Μέσα από αυτό συνδέει τα περισσότερα χωριά του νησιού. Μπορείτε να μεταβείτε στο νησί με δικό σας όχημα ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο σε ένα από τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Η Τήνος διαθέτει μια σειρά από εταιρείες ενοικίασης οχημάτων. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας για την ιδανική διαμονή σας.

Τήνος με μηχανή/μηχανάκι

 

Το καλό οδικό δίκτυο του νησιού επιτρέπει την μετακίνηση με δίκυκλο. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες ακόμα και οι ντόπιοι μετακινούνται με μηχανη ή μηχανάκι. Αν επιλέξετε να μεταβείτε στο νησί με μηχανή ή να νοικιάσετε κάποιο scooter, θα πρέπει να έχετε και τον αντίστοιχο εξοπλισμό γιατί το νησί έχει μεγάλες αποστάσεις.

 

Τήνος με ΚΤΕΛ/Λεωφορείο

 

Το νησί διαθέτει ΚΤΕΛ, που εξυπηρετούν το λιμάνι, τη Χώρα, τις γύρω περιοχές και μερικές κοντινές παραλίες. Όμως τα δρομολόγια είναι περιορισμένα και συνήθως έχουν διαφορά κάποιες ώρες. Σίγουρα είναι μια λύση που μπορείτε να εξετάσετε για την διαμονή σας στο νησί, ειδικά αν είστε κοντά στην Χώρα του νησιού.

 

Ταξί Τήνος

 

Μια αξιόπιστη λύση για την μετακίνηση σας στην Τήνο είναι το ταξί. Το νησί διαθέτει έναν αξιόλογο αριθμό από επαγγελματίες οδηγούς που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και γρήγορα για να φτάσετε στον προορισμό σας. Επιλέξτε ταξί για την μεταφορά σας από και προς το λιμάνι της Τήνου και την άνετη πρόσβαση σας από και προς το ξενοδοχείο σας όλο το 24ωρο.

 

Ιδιωτικές μεταφορές Τήνος

 

Ακόμη στο νησί μπορείτε να βρείτε επιχειρήσεις που σας εξασφαλίζουν τις μετακινήσεις σας με ιδιωτικά mini bus και οχήματα που καλύπτουν τις ανάγκες σας. Επιλέξτε μια ιδιωτική μετακίνηση στο νησί για μεγαλύτερη άνεση, μεταφορά των αποσκευών σας και την καλύτερη οργάνωση της διαμονή σας στο νησί των Κυκλάδων.

 

Τήνος με ποδήλατο

 

Μπορεί με το ποδήλατο σας να μην έχετε απόλυτη αυτονομία μετακινήσεων μιας και το νησί έχει μεγάλες αποστάσεις, όμως είναι ιδανικό για εξερεύνηση και κοντινές αποστάσεις. Γνωρίστε την Τήνο και τις ομορφιές της. Απολαύστε την θέα και τους πέτρινους τοίχους των χωριών, το Αιγαίο και όλα τα σημεία του νησιού, πάνω σε ένα ποδήλατο. Μια μοναδική εμπειρία για όσους δεν μπορούν να αποχωριστούν το ποδήλατο τους ακόμα και στις διακοπές τους.

elGreek